Contacteer ons

Adres
Zuidstraat 24, 8630 Veurne
Telefoon

Wie zijn wij? 

Wij zijn Eline & Tilly. Vanuit de goesting om dagdagelijkse uitdagingen op een meer duurzame manier aan te pakken, besloten we op woensdagavond te brainstormen over het idee om een verpakkingsvrije winkel te starten. Eline is al enkele jaren met vallen en opstaan op zoek naar mogelijkheden om duurzamer en afvalarmer te leven. Ze gaat daarbij ongebreideld op zoek naar inspirerende voorbeelden. Tilly houdt van groene kamerplanten en zet graag een creatieve bril op. Ze heeft een passie voor het koken met groenten uit eigen moestuin. 

Why?

Eline: "Ik ervaar een groot gemis aan de mogelijkheid om te kunnen kiezen voor duurzame, verpakkingsvrije alternatieven in onze regio. Ondanks dit gemis, slaagde ik er zelf in, via veel trial and error om ons huishoudelijk afval meer dan te halveren. Graag wil ik mensen een alternatief tonen, waarbij het niet moeilijk hoeft te zijn om afval te verminderen. Wat we voor ogen hebben is meer dan alleen minder afval creëren, we willen een bewustzijn creëren dat minder ook goed is, dat dit kan zorgen voor meer rust in de ratrace van onze maatschappij."

Tilly: "Met een gezin van 4 blijf ik verrast hoe snel een aangekochte verpakking leeg is en opnieuw aangekocht wordt. Door met ons gezin bewust hierbij stil te staan, merkten we dat er voor veel verpakkingen een duurzamer alternatief voorhanden is. Als er nu eens een verpakkingsvrije winkel in de buurt kwam…"

Openingsuren

Vanaf 1 september ‘21
Maandag
Gesloten
Dinsdag
8u30 — 18u00
Woensdag
8u30 — 18u00
Donderdag
8u30 — 18u00
Vrijdag
8u30 — 18u00
Zaterdag
8u30 — 18u00
Zondag
Gesloten