Welkom bij geweuneweg,
jouw verpakkingsvrije winkel!

Onze missie

Geweuneweg staat voor verpakkingsvrij, biologisch, lokaal en seizoensgebonden. Geweuneweg biedt verse en droge voeding, poets – en verzorgingsproducten aan die jou helpen om verpakkingsvrij(er) te leven. Op die manier willen we iedereen de kans geven verpakkingsvrijer en duurzamer te leven zonder in te boeten aan kwaliteit. Breng dus zeker je bokalen, zakjes, doosjes, … mee als je bij ons komt winkelen. Ontdek alvast op onze website ons productengamma en werkwijze. We willen met geweuneweg een bewustzijn creëren dat zorg voor jezelf en je omgeving belangrijke elementen zijn die bijdragen tot een waardevolle en duurzame samenleving waar ieder zijn ruimte en plek kan innemen. 

Heb je vragen? Wil je graag tips of extra uitleg? Spreek ons gerust aan, we helpen graag zoeken naar een antwoord op al jullie vragen over verpakkingsvrijer leven of gezonde, biologische voeding.

Praktisch

Er is bij geweuneweg ook ruimte om ter plaatste te genieten van een lichte lunch of een lekkere koffie, thee of sapje met gebak.  

We geven ook zelf workshops en organiseren lezingen en workshops met externen. Zo willen we iedereen laten kennismaken met verpakkingsvrij en duurzaam leven. Hou hiervoor zeker onze activiteitenkalender en sociale media in de gaten.  

Zoals hierboven beschreven proberen wij zoveel mogelijk producten verpakkingsvrij aan te bieden. Het is echter niet mogelijk alles verpakkingsvrij aan te bieden omdat we gebonden zijn aan het gamma van onze leveranciers. Wij plaatsen steeds onze 4 pijlers centraal bij de keuzes die we maken, waarbij we kijken naar het totaalpakket van het product dat we aanbieden.